Jdi na obsah Jdi na menu
 


Články

Příspěvky

Toulání po Brdech

21. 2. 2021

"Pojď se mnou tam, kde nebe je vysoké a modré a kde oblaka rychleji než jinde plují, kde v noci třpytí se jasněji než jinde milióny hvězd v zázračném nekonečnu..."  Takové místo najdeš nejen v dalekých a vysokých horách, ale i kousek za Prahou, na Brdech!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Články | Fotografie: Brdy

Volejbalové debly 2017

13. 7. 2017

Volejbalové debly v roce 2017 - výsledky, odkazy a hlavně fotografické obrázky z pořádaných turnajů. Mistrovství ČR žen v Praze a další turnaje.

 

Bruslení na Orlíku

30. 1. 2017

Bruslení ve volné přírodě je úplně něco jiného, než na přeplněném kluzišti s umělým ledem. Spojuje člověka s přírodou a umožňuje mu nový a neotřelý pohled na známou i neznámou krajinu. Za Královskou plochu českého bruslení je zcela oprávněně považován Orlík se svými romantickými břehy kaňonu Vltavy a Otavy.

 

KRAMPUSLAUF - rej čertů a ďáblů

21. 12. 2016

Průvody a řádění krampusů, ďáblů, čertů a děsivých bytostí v adventním čase - prastará alpská tradice, která byla v posledních letech znovu s velkou slávou obnovena.

 

Reinhold Messner na MFA 2016 v Praze

1. 12. 2016

Mezinárodní festival alpinismu 2016 v Praze ve Slovanském domě navštívila řada špičkových českých i světových horolezců současnosti i minulosti, jako Reinhold Messner, Peter Habeler, Wolfgang Nairz,Steve House, Marko Prezelj, Radek Jaroš, Mára Holeček a další. 

 

Volejbalové debly 2016

13. 6. 2016

Volejbalové debly, neboli odbíjená dvojic je ryze český sport, kde víc než na výšce postavy a hrubé síle záleží na šikovnosti, technice a předvídavosti. Tento krásný sport se hraje nejčastěji na osadách a kromě sportovních zážitků přináší aktérům silného ducha přátelství a kamarádství, který je u mnoha jiných sportů dnes již tak opomíjený. Informace, foto, termíny turnajů.

 

S Lucií Hrozovou na střeše

21. 12. 2014

Kočka na střeše, aneb Lucka Hrozová nejen jako špičková světová a česká horolezkyně

 

PERU v TV

21. 12. 2014

Fotolezec Ladislav Novák, vysokohorská turistika a treking v Peru, Cordillera Blanca - záznam TV pořadu na Travel Journalu HD+

 

HIMÁLAJ, INDIE - LADAKH

19. 2. 2012

Indie, treking v Ladakhu a výstup na Stok Kangri

 

DAUPHINÉ

1. 2. 2012

Dauphiné, Écrins - vysokohorská turistika a výstupy ve francouzských Alpách.